Уханието на розите

За мен една от миризмите на лятото е тази от триндафила в градината на баба. Тя правеше сироп и сладко, а уханието му ме будеше сутрин… Как ми липсват тези мигове! Тази година и в нашата градина цъфна един триндафил, е, не този на баба ми…но също толкова сладко ухаещ! И … имаме си сироп от рози! Ароматен и с вкус на детство!

Розите са любими и приложими в много проекти и затова искам да споделя с вас нещо, което изработих за малко момиченце, което ще стане християнче скоро! Темата е рози и мента, нежна, като малкото русокосо и синеоко ангелче!

Обичам да правя цветя, а розовото е слабост на моята дъщеря, та тя много им се радва! Направо не знам как ще давам кутията-албум на хората…ха ха ха.

О, да, кутията е тип албум-хармоника. Изградена от нулата от мукава, облечена отвътре с кадифе и аранжирана с много любов!

И тъй като отдавна не съм се включвала при любимите ми Картичкофурии… то с удоволствие участвам в предизвикателството на Кат. А вдъхновението, лъхащо от всички участници, можете да усетите тук.

Advertisements

2 thoughts on “Уханието на розите

  1. Ася, напоследък всичко, което правиш ме изпълва с възхищение и радост. Този албум не прави изключение – нежен, романтичен и вълшебно прекрасен.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s